De 31ste Texelweekend- edite wordt verreden op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei 2019. In navolging op een succesvolle subtopdagen in vorige jaren, is de subtop dressuur wederom welkom tijdens het weekend, waar de organisatie uitermate blij mee is. De inschrijving voor Texelweekend gaat woensdag 16 januari 2019 van start! Mis het niet en schrijf je op tijd in. Texelweekend is een gewilde wedstrijd en zit snel vol!

Het TexelWeekend is een wedstrijd die veel vaste gasten naar het eiland trekt, zowel deelnemers als juryleden. Het hippische weekend staat bekend om de gezelligheid en is voor combinaties van de vaste wal tegelijkertijd een weekendje weg. Nabij Den Burg is er voldoende mogelijkheid om een fijne bos- of strandrit te maken. Veel deelnemers verlengen hun verblijf dan ook met een dag of twee om van de Texelse natuur te genieten.

De wedstrijd start op vrijdagochtend en eindigt op zondagmiddag. Gedurende het weekend kunnen dressuurcombinaties starten in de klassen B t/m Grand Prix Special. Ook kunnen Z+ combinaties een kür op muziek rijden. Er kan gesprongen worden van B t/m ZZ niveau. Voor het volledige vraagprogramma en specifieke informatie wat betreft de starts, verwijzen we naar www.startlijsten.nl (onder Den Burg) waar je je kunt inschrijven voor de wedstrijd. Inschrijven is alleen mogelijk via Mijn KNHS.

Stalling en overnachten 
Om alle paarden een fijn onderkomen te bieden is het mogelijk uw paard te stallen bij particulieren of in de speciaal daarvoor opgebouwde boxen nabij het wedstrijdterrein. De boxen zijn voor een weekend te huur voor 110 euro. Bij de boxhuur wordt stro en kuil geleverd. Een wateremmer dient men zelf mee te nemen. Informatie en het boeken van een stal kun je opgeven via het inschrijfformulier op www.startlijsten.nl.  
 

Ook de ruiters moeten natuurlijk aan hun nachtrust toekomen. Er zijn diverse mogelijkheden om op het eiland te overnachten, maar je kunt ook kamperen naast het wedstrijdterrein. De kosten hiervoor zijn 10,- euro per persoon per nacht, ongeacht of je met een tent, camper of vrachtwagen komt. Er zijn douches, toiletten en stroom op het kampeerterrein aanwezig. Voor inlichtingen en boekingen kun je contact opnemen met Dirk Roeper. Hij is bereikbaar via de mail: .

Barbecue
Op zaterdagavond vindt er in de manege een gezellige barbecue plaats met muziek en een verloting waarbij veel leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Deelname aan de barbecue kost €12,50 per persoon. Kinderen betalen €5,-. Opgeven via startlijsten.nl.

Contactpersoon 
De communicatie van de wedstrijd is in handen van Marloes van der Vis. Zij is te bereiken via:   Informatie over de wedstrijd is te lezen via www.startlijsten.nl of op deze site.  

Bijgewerkt 15 oktober 2018. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat hier nog een wijziging op komt.

Facebook

kievit.jpg
logo_Rabo.jpg
vredelust.jpg
dbb.jpg
heerwaarden.jpg
TX10.jpg
Hippostar.jpg
Koenis.jpg
vincent.jpg
pelikaan.jpg
vti.jpg
ep.jpg
eelman.jpg
goenga.jpg
apotheek.jpg
westend.jpg
vanbeek.jpg
atts.jpg
tbo.jpg
asc.jpg
westerlaken.jpg
woutershok.jpg
wezen.jpg
visspecialist.jpg
cvi.jpg
oele.jpg
siebeling.jpg
hoteldb.jpg
Paracentrum.jpg
ab.jpg
Havens.jpg
biersteker.jpg
beatrix20hotellogo.jpg
texelsun.jpg
eldorado.jpg
zeerust logo.jpg
nbc.jpg
texelsontwerp.jpg
expert.jpg
omnyacc.jpg
paal9.jpg
joskager.jpg
dennenoord.jpg
teso.jpg
Texelwool.jpg
schoenmaker.jpg
macrovet.jpg
rentenaa.jpg
otto.jpg
daptexel.jpg
kartingdenburgsponsorlogo.jpg
turf.jpg
ab-texel.jpg
slufter.jpg
madura.jpg
nutri.jpg
demuy.jpg
zelfpluktuin.jpg
rival.jpg
noordkroon.jpg
vd werve.jpg